2011. június 2., csütörtök

A himzés halmozó

Csak is én lehetek ! Mert ugye, amit meglátok, az nekem kell, de ha lehet, azonnal !!!
Vártam türelmesen, múlt hét csütörtöktől egész hétfő reggelig, hogy ne kezdjek bele a hortenziába, de sajnos, muszáj volt elkezdenem.
Mire eddig jutottam, keletkezett az erkölcsi dilemmám, a lehet-e, szabad-e ???
Gyorsan letettem, és nézelődésbe kezdtem, akkor, még is mit is varrjak ?
És jött az újabb virág, amit még nem is emlékszem, hogy láttam eddig !! Igazi szerelem !!!
Most szörnyen undok leszek, mert a nevét még nem árulom el, hátha más sem ismeri , és majd növekedéskor láthatjátok.
Gyönyörűek ezek a virágok, és öröm varrni őket !!!
Megyek is dolgozni, mert még ma nem öltögettem :-( és már nagyon hiányzik !
Szép napot !
Ági

4 megjegyzés:

Jucus írta...

Kíváncsian várom, hogy alakul/-nak!:o)

Tünde írta...

Csak úgy megjegyzem, hogy én meg a fuksziával indítok, olvasva a dilemmádról.. :)))) A geraniummal akartam, de épp ezen meditáltam, hogy ok, nem kérdés, illik-e, mert biztosan tetszik többünknek is, viszont mégis csak jobb lenne több szépség párhuzamos alakulását figyelgetni. :)

Emese írta...

Nemcsak te vagy hímzés halmozó :) Mostanában én is egyre inkább ennek nevezem magam : ))
És a SAL pedig szerintem pont arról szól, hogy többen is hímzik ugyanazt párhuzamosan, attól még, hogy ezek a minták nem hónapok, hanem különböző virágok és olyan nagyok és sokan vannak, hogy akár többen is más-mást hímezhetünk és tényleg jó látni egyszerre többfélét is életre kelni a tűink által, még lehet ugyanazt is bökni -- meg aztán ha a virágok számánál több lesz a tagok száma akkor már lehetetlen is valakinek nem ugyanazt hímezni :)
Szóval szerintem nyugodtan hímezheted azt amit kiválasztottál mint neked leginkább tetszőt és nem kell - ne legyen rossz érzésed akkor sem ha másvalaki után kezdted el hímezni és mutatod te is ugyanannak a mintának az alakulását! De persze akkor sem, ha más kezdi hímezni és mutatni ugyanezt teutánad :) Legtöbbször más-más színű és sűrűségű anyagokra, de már attól is, hogy mindnyájan másképpen hímezzük mind egyediek és egyetlenek lesznek !!! És én még magam is, ha ugyanazt a mintát ugyanarra az anyagra és ugyanazokkal a fonalakkal kétszer meghímzem, akkor sem lesz egyforma - látom az eltéréseket, egyediséget :))

agnesordog írta...

Köszönöm Emese !
/szégyenlős smiles /