2011. június 1., szerda

Dilemmám !!???

Segítsetek eldönteni, hogyan helyes?

Többen vagyunk e virágos SAL-ban. Szabad-e, lehet-e , másnak is ugyan azt a virágot varrnia?
Nem lesz- e kellemetlen, ha más valaki előbb varr meg valamit, mint az aki előbb kezdte? Vagy azért SAL, és időhatár nélkül, mert mindenki azt varr, ami az izlése szerint való, abban az ütemben, ami számára kedvező?

9 megjegyzés:

xJuDesign írta...

Ági, szerintem mindenki azt a virágot varrhatja, amelyiket szeretné, és természetesen tetszőleges sorrendben. Lesz olyan, aki egy virágnál megáll majd, de biztos vagyok benne, hogy olyan is akad majd, aki mind a 14 gyönyörűséget kihímezni.

agnesordog írta...

Oké, Judit! De ha tudom, hogy másik is pont azt varrja ??? Akkor én belekezdhetek, vagy várjam meg, míg Ő befejezi?

agnesordog írta...

14 virág van? Hú, annyit megvarrni !!!

Edelweiss írta...

Ági, szerintem mindenki akkor és olyan tempóban hímzi a virágait, amilyenben bírja. Úgy gondolom az csak ösztönzi a másikat, ha látja hogyan alakul esetleg pont az a virág, amit Ő is kinézett. Azért a kicsi kép az újságból sokkal másabb ám mint egy nagyobb felbontású fotó... Szerintem kezdj bele nyugodtan, senkit nem hajt a tatár. Ha ahhoz van kedved, hímezd azt (bár nem tudom melyiket nézted ki).
Mennyit néztél ki? Ha jól számolom már Te is a 3. kezded majd, nem? :)

xJuDesign írta...

Szerintem nyugodtan varrhatsz olyat, amit éppen más is csinál. Ahogy szaporodik a tagok száma, úgy egyre inkább lehetetlen lesz olyat találni, amit éppen nem készít valaki más is:)

mesjudit írta...

Én most februárban lettem kész egy 12 virágot tartalmazó SAL-lal, akikkel varrtam, van olyan, aki még az 5.nél tart csak, van olyan, akivel szinte folyamatosan szinkronban haladtunk.
Szerintem is lényegtelen, ki melyiket, mikor varrja, a lényeg, hogy tetszik nekünk és néha megmutatjuk egymásnak, hogy milyen szépséget is varrunk, ami lehet, hogy még ösztönző hatású is. :-)))

Unknown írta...

Ne igazodj senkihez!Saját örömödre hímezz.Én ezért nem vennék részt közös munkában.Az természetes,hogy mindenki más tempóban halad.Kinek mennyi ideje jut rá,ezt nehéz összehangolni.Pontosabban lehetetlen.Senkin nem lehet számonkérni a befektetett időt.Ez csak egy kedvtelés.

Mariska írta...

Csatlakozom az előttem szólókhoz !
Nekem az is izgalmas, hogy ki hol kezdi melyik résszel folytatja stb...
Lehet egyszerre ugyanaz a minta többeknél is,
csak hajrá minél többet lássunk fotókat( esetleg néha személyesen, szombaton), hogy ösztönözzön a tű forgatására!

Emese írta...

Igen, nem és igen! :)