2011. június 4., szombat

Fuchsia









Meghívást kaptam erre a blogra, amivel szükségtelen lesz élni,hiszen a gazdája csodálatos munkái kizárják az én bemutatásaimat. Mindenesetre a virágos készletből én a fuchsiát tudom bemutatni, de az összes többit láttam és ismerem. Mind,kívétel nélkül csodálatosak és én is készülök a jövőben elkészíteni a Dália verziót. Is. Mindenkinek csak gratulálni tudok, aki ezeket a virágmintákat hímzi. Hajrá!

Különben ma voltam a kertészetben, mert a karalábé levelén megjelentek piszoknyi fehér penészfoltszerű valamik. Kiderült lisztharmat és kaptam rá permetszert.No de a Fuchsiát néztem, hogy megvenném, de szerintem az volt, bár más néven és 4800-ért adtak egy tőt. Otthagytam, ez nekem nagyon drága.
sakurablogja.blogspot.com vagyok





5 megjegyzés:

Emese írta...

Csodaszépek a fuchsiáid!

Mariska írta...

Nagyon szép a fuchsiád, ez kárpótol a kertészeti helyett, nem kell öntözni, el se hervad :))))

agnesordog írta...

Köszönjük, hogy megmutattad itt nálunk is a csodás virágod ! Azért a szívem csücskei a hímzett virágok, mert mindíg ilyen csodásak maradnak!!
Mekkora a mérete? cm-ben? és jól látom, hogy vintage belfaston van? 28- vagy 32 countos?Keretezted már? Paszpartuval, vagy anélkül képzeled ?

mesjudit írta...

Nagyon szép ez a virág is!
Egyre nagyobb a csábítás, hogy én is belevágjak.... most gyorsan befejezek egy esküvői ajándékot, és szerintem az orchideával fogok kezdeni :-)))
Ági: Kérhetek meghívót?
(messerer.judit@gmail.com)

Unknown írta...

Agnesordog:32x32 cm a mérete.14-esre hímeztem, amit az Éva kézimunkában vettem.Eredetileg festett.Igen,igen, ez nem hervad el.