2012. február 12., vasárnap

Csatlakoztam én is

Sziasztok! Köszönöm szépen a meghívót, örülök, hogy csatlakozhattam hozzátok így majd' egy évvel a SAL indulása után is. A napokban találkoztam ezekkel a mintákkal és döntöttem el, hogy legalább egyet kihímzek közülük. Azután ma Emesénél rátaláltam erre a blogra. Végigolvastam elejétől kezdve. Mindenkinek gratulálok, gyönyörűek a hímzéseitek! Gondoltam, hogy csatlakozom, mert bár most nagy a lelkesedésem, magamat ismerve ez nem fog túl sokáig tartani (főképpen azért, mert kb. 2-3 hét múlva megszületik a második kisfiam), ezért szükségem lesz az ösztönzésre. :-)
Magamról annyit, hogy 31 éves vagyok, több, mint 10 éve keresztszemezek. Más kreatív tevékenységet is kipróbáltam, de ez marad az örök szerelem. Munkáimat a blogomon megtekinthetitek. Emellett van egy másik blogom is, ahová mindenféle kreatív ötletet, használati és dísztárgy elkészítésének leírásait linkelek be.
Az én választásom az Etude a la Rose-Pierre de Ronsard mintájára esett, ő lenne az:

Ma délután kezdtem neki, ezek a "pacák" kb. egy-másfél óra böködés eredményei:

A fotó villanyfénynél készült, ezért nem túl jól sikerült. Az anyag, amit választottam hozzá, 28 ct-os bézs Zweigart Lugana vászon. Igyekszem majd havonta legalább egyszer mutogatni a haladást, bár a kisfiam születése után nem tudom, hogyan lesz majd időm hímezni.

4 megjegyzés:

Mariska írta...

Örülök hogy jöttél, így kismamaként! Vigyázz magadra és a babucira, ha van időd öltögess sokat.
Szép mintát választottál!

unikat írta...

Csodaszép ez a minta!
Jó egészséget az utolsó időszakra is!

Anyinyóka írta...

De gyönyörű ez a rózsa! Eddig nem is találkoztam ezzel a mintával. Jó babavárást és bökögetést!

N. Adri írta...

Köszönöm szépen! :-)