2012. szeptember 11., kedd

Elrontottam!!Mit tegyek???Julcsi

Elszámoltam magam egy 10-es kockával nem tudom hogy sikerült de ez van!!!Már lassan egy hete varrom és nem tudom most mit csináljak melyik részét bontsam vissza??Az színes részt 2 napig a barna részt pedig 4 napig x-eltem!!!Nagy a dillemma most!Segítsetek!!

9 megjegyzés:

Unknown írta...

Mi a baj? Ha csak a mintaív szerint nincs jól, de ránézésre nem látszik,akkor hagyd!

agnesordog írta...

Én azt mondom, hátam mögött egy félbehagyott képpel-- hellebore-- amit szintén elszámoltam, még az elején és mikor rájöttem, azt hittem --majd kiigazítom valahogy, ne menjen kárba ez a sok munka , és mind tönkre ment, mert rosszul döntöttem, amikor nem bontottam ki, amit ki kellett volna.

Julcsi írta...

Sziasztok!Mindenféle képpen vissza bontom csak az a kérdés hogy melyik részt vagy a barna részeket vagy a színes részt,mert a két szín 10 sorral egymásba csúszik!!!Szerintetek melyiket bontsam vissza??

ManóMérce írta...

Túl okosat mondani nem tudok. Hasonlóan Ágihoz évek óta rakosgatom a Lanarte Mór nőcit, mert elszámoltam, és nem bontottam vissza, most variálnom kellene, hogy jó legyen, és ehhez nincs kedvem. Spec. én a barnát bontanám. Miért, csak. Mondom, okosat nem tudok mondani... talán a kevesebb színt könnyebben lehet bontani,...talán

agnesordog írta...

Talán a barna részt, hisz az csak 1 szálas, tehát esetleg kevesebb a kár, bár az a több -- akkor a színeset :-(

Emese írta...

Én is segítek: bontsad az egyiket a kettő közül : )

Unknown írta...

Én a színeset bontanám. Bosszantó, de tényleg vissza kell bontani ha nyugalmat akarsz.

Mariska írta...

Szia!
Ha egymásba csúszik akkor mindenképp bontani kell, azt a részt ami az anyagon nem a minta szerint van, vagyis ami 10-el odébb van bökve.
A végén nehogy az legyen a baj, hogy nem középen lesz.

Unknown írta...

Most mi lett?